VFN Vikings | MMA Turnir po amaterskih pravilih!

Slovenija prihajamo! Prvi MMA amaterski turnir VFN Vikings prihaja 27. maja v Celje!

Valhalla Fight Night se vrača z novo prireditvijo VFN Vikings 1, ki bo 27.5.2023 v športni dvorani GCC v Celju! Vstopite v svet mešanih borilnih veščin in se pripravite na nepozaben spektakel, poln razburljivih borilnih veščin in napetosti!

VFN Vikings je sistem štirih(4) MMA turnirjev letno po amaterskih MMA pravilih. Turnirji bodo razkrili kdo je zares #1 talent v amaterski konkurenci v  Sloveniji❗️👀
Borbe pa bodo potekale po unificiranih IMMAF pravilih!

VFN Vikings 1 prinaša nekaj najbolj vznemirljivih in najboljših amaterskih borcev iz Slovenije in tujine, ki se bodo pomerili v turnirju, ki bo določil kdo je #1 talent! V kletko se tako vrača Mohammad Ozair Haidary, kateri je na VFN 6 v amaterski borbi zmagal s kobra davljenjem v 1. rundi. Najbolj pričakujoč povratnik v Valhallini kletki pa je seveda Gaj Muršec, kateri je v najbolj vroči rivalski borbi v Sloveniji na VFN 5 premagal nasprotnika z giljotino v kar 38 sekundah.

Nadejate se lahko predstave, polne adrenalina, vključno s spektakularnimi knockouti, submissioni ter krvavimi borbami. Vsaka borba prinaša edinstveno zgodbo in rivalstvo, kar obljublja, da bo VFN Vikings 1 ena izmed najbolj nepozabnih borilnih prireditev leta.

Vstopnice za VFN Vikings 1 so že na voljo in so omejene, zato si čim prej zagotovite svoje mesto in si oglejte to neverjetno prireditev v živo! VFN Vikings 1 je dogodek, ki ga ne smete zamuditi, saj vam bo zagotovo postregel z nepozabno izkušnjo in vam pokazal, zakaj je MMA tako priljubljen in navdušujoč šport.

Zmagovalci turnirjev bodo dobili možnost podpisa pogodbe in nastopa na velikih VFN dogodkih❗️🏆 📆


Vsi ljubitelji MMA športnih dogodkov vljudno vabljeni na ogled borb, katere bodo potekale vse od 14. ure dalje.

Finalne borbe in super borbe večera pa od 20. ure dalje, kjer se bodo pomerili vsi najboljši borci, kateri so prišili do finalov svojih kategorij, tako kot super borbe večera, kjer se bodo pomerili eni najboljših amaterjev katere je Slovenska publika lahko že videla. 

Vstopnice so na voljo na 𝐄𝐧𝐭𝐫𝐢𝐨.𝐬𝐢 ter 𝐕𝐅𝐍.𝐬𝐢 in na prodajnih mestih OMV ter vseh kioskih/trafikah po Sloveniji❗️


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 VFN All Rights Reserved