Valhalla ponovno v Mariboru

Valhalla Fight Night, največji spektakel mešanih borilnih veščin, se vrača v Maribor svojo najnovejšo edicijo, ki bo potekala v Ledni dvorani Maribor v soboto, 25. maja 2024. Dogodek, ki VFN 9, prinaša izjemno pričakovano glavno borbo med domačim junakom Tadejem Dajčmanom in turškim borcem mešanih borilnih veščin Fatihom Aktasem, obetajočo se ponovno borbo med Gajem Muršcem in Ibrahimom Šabanijem, ter druge izjemne borbe, ki bodo zagotovo pustile gledalce navdušene.

Glavna borba večera bo predstavila epski obračun med težkašema Tadejem Dajčmanom in Fatihom Aktasem, ki se bosta spopadla v iskanju odrešitve in potrditve svojega statusa v svetu mešanih borilnih veščin. Poleg tega bomo lahko priča drugemu obračunu med Gajem Muršcem in Ibrahimom Šabanijem, po tem, ko je Gaj zmagal na VFN 8 v Velenju. Navijači bodo lahko med drugim navijali tudi za Tilen Toplaka, Žan Boženka, Dominik Skya, Tim Kelca, Jan Berusa in druge, ki bodo v svojih borbah zagotovili napetost in vzburjenje do zadnjega trenutka.

Organizator dogodka, Nejc Preložnik in Valhalla Fight Night, obljubljata spektakel, poln akcije, razburljivosti in adrenalina, ki ga nikakor ne smete zamuditi. Dogodek, ki se bo začel ob 20. uri, bo zagotovo navdušil vse ljubitelje borilnih veščin in prinesel nepozabno izkušnjo za vse navzoče.

Pridružite se nam in bodite priča epskim borbam med borci, ki bodo v kletki iskali slavo in odrešitev. Valhalla Fight Night 9 – 25.5.2024 v Ledni dvorani Maribor. Ne zamudite!

Vstopnice so že na voljo na Entrio.si in vseh njihovih prodajnih mestih!
#Valhallaiscallingyou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 VFN All Rights Reserved