VFN na VOYO!

Za vse naše navdušence nad mešanimi borilnimi veščinami imamo super novico! Naša dogodke, Valhalla Fight Night (VFN), boste od zdaj naprej lahko spremljali tudi na VOYO! V zadnjih dveh letih smo doživeli izjemen vzpon in zdaj bomo svoje dogodke prenašali kar v vaše domove.

Začnemo 21. septembra z amaterskim turnirjem VFN Vikings 6, nato pa bo na sporedu 19. oktobra še VFN 10, ki bo pravi borilni spektakel. V glavni borbi večera boste lahko spremljali prvo borbo za naslov prvaka v naši zgodovini. Slovenski borec Jan Berus se bo za naslov pomeril s srbskim nasprotnikom Luko Lakićem.

Mešane borilne veščine so eden najhitreje rastočih športov po svetu, in tudi pri nas v Sloveniji ni nič drugače. Po koroni je naša scena doživela pravi preporod, pri čemer smo z Valhalla Fight Night odigrali ključno vlogo. Zdaj pa boste naše borbe lahko gledali tudi na VOYO!

22-letni Jan Berus, ki je začel pri nas kot amaterski borec, je lani debitiral med profesionalci in zbral štiri zmage, vse z zaključkom v prvi rundi. Za naš prvi šampionski pas se bo pomeril s srbskim borcem Luko Lakićem, ki je prav tako v nizu štirih zaporednih zmag. Na nedavni novinarski konferenci na Celjskem gradu je bilo med njima že precej napeto – Luka je Jana izzval in ga na koncu celo odrinil, a naš borec je ostal miren.

Navdušeni smo, da vam bomo naše dogodke in borce lahko predstavljali na VOYO!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 VFN All Rights Reserved