VALHALLA SE VRAČA V CELJE S PRVO BORBO ZA NASLOV PRVAKA!

Z velikim veseljem oznanjamo, da se po 22 mesecih vračamo v Celje! Dogodek VFN 10 bo 19. oktobra 2024 v Dvorani Golovec in bo nekaj posebnega – prvič v naši zgodovini bomo podelili VFN pas za naslov prvaka. To bo dogodek, ki ga naši oboževalci ne smejo zamuditi, saj bomo praznovali tudi peto obletnico Valhalle, prav v mestu, kjer se je vse začelo.

Na VFN 10 bomo doživeli zgodovinsko borbo, kjer se bosta v kategoriji velterske teže (77.1 kg) za naš prvi pas pomerila dva izjemna borca. Neporaženi Jan Berus (4-0) bo pred domačim občinstvom poskušal osvojiti prestižni naslov, a pot mu bo skušal prekrižati Luka Lakić (4-1), eden najboljših borcev iz Srbije, ki je odločen, da bo naslov odnesel s seboj domov.

Valhalla se v Celje vrača po skoraj dveh letih, nazadnje smo v Golovcu gostovali 3. decembra 2022, ko je Jakob Nedoh s tehničnim nokavtom v prvem krogu premagal Ezequiela Silvina. Tokrat obljubljamo še večjo produkcijo, nepozabno vzdušje in posebna presenečenja. Ekskluzivno bomo tudi razkrili novi dizajn našega VFN pasu, ki je bil zasnovan v sodelovanju z mednarodno priznanim oblikovalcem in bo v duhu Valhalle premierno predstavljen na dogodku.

Jan Berus je po svojih preteklih borbah dokazal, da gre za enega najbolj obetavnih slovenskih borcev. Svoj profesionalni debi je imel oktobra 2023 na VFN 7, kjer je zmagal proti Alessandru Rossiju, nato pa v domačem Trebnjem že po štirih tednih premagal Žana Marolta z izjemnim letečim kolenom v manj kot minuti. Njegova dominacija se je nadaljevala tudi na VFN 9 v Mariboru, kjer je premagal še neporaženega Martina Čečila in si tako zagotovil priložnost, da se bori za naslov prvaka.

Luka Lakić  pa prihaja v Celje z izjemno motivacijo. Z rekordom 4 zmage in 1 poraz je dokazal, da spada med najboljše v regiji, in prihaja z jasnim ciljem – osvojiti VFN pas in poraziti Jana Berusa na domačih tleh. Luka je odločen, da bo v oktobru prevzel vlogo “slabega fanta” in bo Berusa zapustil v krvi ter s pasom odšel domov v Srbijo.

Dogodek VFN 10 bo zgodovinski. Vstopnice so že na voljo na platformi Entrio, zato si pravočasno zagotovite svoje mesto in postanite del spektakla, ki bo prelomnica v zgodovini Valhalle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 VFN All Rights Reserved