Prihaja Valhalla Fight Night 7

Vročica mešanih borilnih veščin prihaja v Koper!

Prihaja spektakularni dogodek, ki ga ne smete zamuditi! Valhalla Fight Night ponovno pripravlja nepozabno MMA doživetje, ki se bo odvijalo 28. oktobra 2023 ob 20. uri v koprski Areni Bonifika.

V osupljivem oktagonu se bodo pomerili eni najboljših slovenskih borcev, ki bodo tekmovali za prevlado v svojih težnostnih kategorijah. Pričakujemo prave napete borbe, polne adrenalina, moči in tehničnih spretnosti.

Najbolj napeta točka večera pa bo zagotovo glavna borba, v kateri se bo v oktagon vrnil pravi junak, Miran ”Slo Rocky” Fabjan. Po osupljivi zmagi nad Tadejem Dajčmanom na prejšnjem Valhalla Fight Nightu v Mariboru, zdaj Mirana čaka še ena vrhunska borba, tokrat na domačem terenu v Kopru, pred zvestimi domačimi navijači.
Zagotovo ne bo manjkalo podpore in vzdušja, ki bo gnetlo dvorano Bonifika.

”Slo Rocky” je že zdavnaj osvojil srca številnih navijačev, saj ne le, da navdušuje s svojim borilnim stilom, ampak tudi s svojo predanostjo in srčnostjo. Njegova borba bo zagotovo nepozabno doživetje, ki bo vzburila prav vsakogar v dvorani.

Ne zamudite priložnosti, da postanete del tega spektakla! Pridite in podprite ”Slo Rockya” ter vse ostale slovenske borce, ki bodo z zanosom in trmo branili slovenske barve v oktagonu. Valhalla Fight Night v Kopru obljublja nepozabno borilno vzdušje, ki bo dvignilo navdušenje na višjo raven!


Bodite priča vrhunskim borilnim spretnostim in neverjetni energiji tega dogodka. Se vidimo na Valhalla Fight Night v Areni Bonifika v Kopru!

Vstopnice bodo kmalu v prodaji!

One thought on “Prihaja Valhalla Fight Night 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 VFN All Rights Reserved