Vikingi prihajajo v Trebnje!

Borilni spektakel Valhalla Fight Night 7, ki se je odvil v Kopru 28. oktobra 2023, je postregel z izjemnim vrhuncem slovenskega MMA. Devet osupljivih dvobojev je navdušilo množico gledalcev, pri čemer so slovenski borci osvojili vse zmage. Med najbolj razburljivimi spopadi večera je bil boj med Miranom Fabjanom in Fatihom Aktasom, kjer je Fabjan zmagal s tehničnim nokavtom v prvi rundi. Poleg tega je Jan Berus v svojem profesionalnem debiju navdušil s prepričljivo zmago nad Alessandrom Rossijem.

V sklopu tega uspešnega dogodka je bilo razkrito, da se pripravlja novo razburljivo dogajanje. VFN s svojim amaterskim MMA turnirjem in BJJ No-Gi turnirjem pripravlja nepozabni dogodek v Trebnjem. Vikings 3 bo potekal 25. novembra 2023 v Športni dvorani Osnovne Šole v Trebnjem. Vstopnice za Vikings 3 so že na voljo na Entrio.si in njihovih prodajnih mestih.

Glavna super borba dogodka bo pripadla izkušenemu borcu Janu Berusu, ki je že navdušil v prejšnjem VFN 7. Pričakujemo, da bo Vikings 3 prinesel nepozabno borilno vzdušje, ki bo navdušilo vse ljubitelje borilnih veščin. Vsi navdušenci borilnih športov ste toplo vabljeni, da se pridružite in podprete svoje najljubše borce na BJJ No-Gi turnirju in MMA amaterskem turnirju. Ne zamudite te izjemne priložnosti za nepozabno doživetje!

Veselimo se vaše udeležbe na Vikings 3 v Športni dvorani OŠ Trebnje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 VFN All Rights Reserved