Valhalla Fight Night Prihaja v Prevalje!

Koroška bo prvič gostila izjemno borilno promocijo, saj se približuje 5. amaterski turnir v mešanih borilnih veščinah pod imenom VFN Vikings 5! Po razprodanem in izjemno uspešnem amaterskem turnirju Vikings 4 v Celju, kjer smo bili priča vrhunskim borbam in napetim zaključkom, bo Valhallina kletka v soboto, 13. aprila 2024, zasijala v dvorani osnovne šole Franja Goloba.

Prijave so že odprte, zato pozivamo vse borce, da se prijavijo na ta izjemni dogodek in se potegujejo za mesto med prihajajočimi zvezdami slovenskega in mednarodnega MMA-ja. Prijava je mogoča preko uradne spletne strani Vikings!

Spoštovani gledalci, pripravite se na izjemen dan poln adrenalina! Ne zamudite priložnosti, da doživite vznemirljive borbe v živo in podprete svoje najljubše borce!

Dogodek se bo odvijal od 15. ure dalje, kjer se bodo borci pomerili za naslov zmagovalca VFN Vikings 5 v svojih kategorijah. Vrhunec večera pa se obeta od 20. ure dalje, ko se bodo odvile finalne borbe v posamičnih kategorijah, skupaj s super borbami večera. Med slednjimi izstopa glavni dogodek, kjer se bo v spektakularnem obračunu pomeril domačin Žan Boženk.

Se vidimo 13. aprila v Prevaljah!

Vstopnice za Vikings 5 so že v prodaji na Entrio.si ter v vseh njihovih prodajnih mestih. Ne zamudite priložnosti za nepozabno borilno doživetje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 VFN All Rights Reserved