Valhalla Fight Night predstavlja VFN Vikings 4 – amaterski turnir MMA-ja v Celju!

Po zelo uspešnem MMA spektaklu VFN 8 v Velenju bo v soboto, 24. februarja, športna dvorana Gimnazije Celje Center v Celju gostila že četrti amaterski turnir Valhalla Fight Night, znan pod imenom VFN Vikings 4. Organizatorji obljubljamo nepozabno doživetje za ljubitelje borilnih veščin, tako za borce kot tudi gledalce.

Prijave odprte – postanite del spektakla!

Borci, pripravite se na izziv! Valhalla Fight Night vabi vse nadobudne talente, ki bi radi stopili v oktagon in pokazali svoje spretnosti. Prijavite se na amaterski turnir VFN Vikings 4 preko uradne spletne strani Vikings ter se potegujte za mesto med bodočimi zvezdami slovenskega in mednarodnega MMA-ja. Prijave so že odprte, zato pohitite in si zagotovite svojo priložnost, da postanete številka 1.

Vstopnice – bodite del vznemirljive borilne atmosfere!

Gledalci, pripravite se na adrenalinsko doživetje! Vstopnice za VFN Vikings 4 so že na voljo na Entrio.si. Ne zamudite priložnosti, da doživite vznemirljive borbe v živo in podprete svoje najljubše borce.

Spektakel od jutra do večera – Finale borb, Super borbe in glavna borba večera!

Amaterski turnir bo potekal čez dan, kjer se bodo borci pomerili za naslov zmagovalca VFN Vikings 4 v svojih kategorijah. Vrhunec večera pa se obeta od 20. ure naprej, ko se bodo odvile finalne borbe v posamičnih kategorijah, skupaj s super borbami večera.

Glavni dogodek večera bo vrhunec napetih pričakovanj, saj se bosta v osupljivi glavni borbi srečala Žan Marolt in Patrik Bilić. Pričakujte neverjetno borbo med izkušenima borcema, ki bosta na velikem odru pokazala svoje najboljše borilne veščine.

Pridružite se nam!

VFN Vikings 4 obljublja nepozabno borilno izkušnjo, polno strasti, vznesenosti in adrenalina. Prijavite se kot borec ali rezervirajte svoje mesto med gledalci ter bodite del tega edinstvenega dogodka. Vidimo se 24. februarja v Celju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 VFN All Rights Reserved