VFN 7 Beach Workouts Portorož

V sončno soboto, 19. avgusta 2023, je glavna plaža v Portorožu postala epicenter strastnih navdušencev nad mešanimi borilnimi veščinami (MMA). To izjemno dogajanje je pritegnilo ljubitelje borilnih športov, ki so želeli okusiti duh te dinamične in zahtevne discipline v živo.

Osrednji dogodek je bil odprt trening za MMA, kjer so udeleženci dobili izjemen vpogled v zahtevnost priprave, natančnost tehnik ter neverjetno disciplino, ki so potrebne za uspeh v tem svetu. Izkušeni trenerji in borci so delili svoje dragocene nasvete, kar je prispevalo k izpopolnjevanju tehnik udeležencev, ne glede na njihovo izkušenostno stopnjo.

Poleg napetih treningov se je na dogodku odvijalo tudi tekmovanje za najmočnejši udarec na boks mašini. Tekmovalci vseh starosti so merili svojo fizično moč in natančnost udarcev, kar je dodalo poseben element vzdušja tekmovanja in zmagoslavja.

A dogodek ni bil le priložnost za izpopolnjevanje in tekmovanje. Organizatorji so se potrudili, da so udeleženci izvedeli tudi za prihajajoče vrhunce slovenske borilne scene. Med njimi je bila napovedan drugi amaterski MMA dogodek, “Vikings 2“, ki bo potekal 23. septembra 2023 v Dvorani Balon v Novi Gorici. Navdušenci bodo lahko pričakovali novo dozo akcije, adrenalina in nepozabnih spopadov.

Poleg tega so se ljubitelji MMA lahko veselili tudi prihajajočega dogodka VFN 7, ki bo potekal 28. oktobra 2023 v Areni Bonifika v Kopru. Ta spektakel je že zdaj povzročil veliko pričakovanj, saj se bodo v oktagonu  ponovno predstavili številni slovenski borci, v glavni borbi večera pa bomo ponovno videli Mirana ”Slo Rocky” Fabjana. 

Ta dan na plaži v Portorožu je tako združil razburljive treninge, tekmovanje za moč in natančnost ter napovedi prihajajočih dogodkov, ki bodo zagotovo dvignili srčni utrip vsakemu ljubitelju borilnih veščin. Dogajanje je pustilo nepozaben pečat in utrdilo povezanost skupnosti, ki se strastno navdušuje nad svetom MMA.

Vsem ljubiteljem mešanih borilnih veščin, adrenalina in akcije, ki so se navdušeno podali na dogodek v Portorožu, se nudi izjemna priložnost, da svojo strast nadaljujejo na prihajajočem spektaklu, Vikings 2. Vstopnice za to nepozabno doživetje so že v prodaji na spletni strani Entrio.si ter v vseh njihovih prodajnih mestih. Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da se podate v svet ekstremnih spopadov, ki vas bo prevzel in navdušil. Pridružite se nam na Vikings 2 ter doživite nepozabno borbeno doživetje v živo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 VFN All Rights Reserved